0241-626200

Academia Navală "Mircea cel Bătrân"

Pregatire in Simulatorul Integrat pentru Conducerea Navei

             Aspirantii de la Cursului de Baza pentru Ofiteri din cadrul Scolii de Aplicatie a Fortelor Navale "Viceamiral Constantin Balescu", parcurg in perioada 28 ianuarie – 20 februarie 2013 un modul de instruire practica in Simulatorul Integrat pentru Conducerea Navei din Academia Navala "Mircea cel Batran".
             Simulatorul Integrat pentru Conducerea Navei este compus din doua mari module, orientate atat pe elementele vizate de manevra navei si navigatie "Navi-Trainer Professional 5000" (NTPRO 5000), cat si pe elementele de exploatare a sistemului energetic naval reprezentat de modulul "Engine Room Simulator" (ERS 5000).
Intregul sistem beneficiaza de certificare DetNorske Veritas pentru simulatoare de clasa A, clasa in care sunt incadrate produse de varf din punct de vedere al facilitatilor oferite.
             Complexul este deservit de 85 de computere. Pentru elementele simulatorului de manevra navei pot fi simulate concomitent un numar de 11 nave pe diferite tipuri de console. Simulatorul Integrat pentru Conducerea Navei este cel mai mare complex de simulatoare din Romania si unul dintre cele mai mari din bazinul Marii Negre (https://www.anmb.ro/ro/files/structura/formatiuni/simulatoare/simulator_integrat.html).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ultima actualizare: 24 Februarie 2013