0241-626200

Academia Navală "Mircea cel Bătrân"


Academia Navala "Mircea cel Batran" a inceput pregatirile pentru admiterea in anul universitar 2022 - 2023


Academia Navala "Mircea cel Batran" a inceput anul cu o ampla campanie de promovare a ofertei educationale pentru admiterea la Sectia Militara in anul universitar 2022 - 2023. Reprezentanti ai institutiei de invatamant superior au avut intalniri cu elevi din clasele a XI-a si a XII-a de la colegiile militare de la Breaza, Campulung Moldovenesc, Craiova si Alba Iulia, carora le-au prezentat programele de studii pentru care pot opta anul acesta, dar si oportunitatile privind cariera in sistemul de aparare dupa absolvirea Academiei Navale "Mircea cel Batran".

Pentru elevii din liceele si colegiile civile, Academia Navala "Mircea cel Batran" anunta inceperea, in data de 22 ianuarie 2022, a sesiunilor gratuite de pregatire la matematica pentru bacalaureat si admitere. Sedintele se desfasoara saptamanal in format online, sunt publice, sunt sustinute de cadrele didactice ale Academiei Navale si nu implica nicio obligatie ulterioara a elevilor privind participarea la admiterea la institutia organizatoare. Elevii interesati se pot inscrie online, formularele fiind disponibile pe pagina oficiala de internet a Academiei Navale "Mircea cel Batran", www.anmb.ro, sectiunea "Admitere 2022". Tot pe pagina oficiala sunt disponibile si culegerea de teste de matematica pentru admiterea la Sectia Militara, precum si modele de teste si arhiva subiectelor la matematica de la examenele de admitere atat pentru Sectia Militara, cat si pentru Sectia Civila, cat si arhiva subiectelor de la limba engleza din anii anteriori.

In cadrul celor doua facultati, respectiv Facultatea de Inginerie Marina si Facultatea de Navigatie si Management Naval, Academia Navala "Mircea cel Batran" dispune de sase programe de studii universitare de licenta si sase programe de studii de masterat.

Cei interesati pot obtine informatii suplimentare accesand pagina oficiala de internet, www.anmb.ro, sectiunea "Admitere 2022".


Ultima actualizare: 18 Ianuarie 2022