0241-626200

Academia Navală "Mircea cel Bătrân"


10 studenti de la Academia Navala din Polonia desfasoara o mobilitate de studii la ANMB


Academia Navala "Mircea cel Batran" va gazdui in primul semestru al noului an universitar 10 studenti militari de la Academia Navala din Polonia. Cadetii vor desfasura o mobilitate de studii timp de un semestru in cadrul programului Erasmus+ militar. Studentii polonezi au fost intampinati de Comandantul (Rectorul) Academiei Navale, Cdor.conf.dr.ing. Alecu TOMA care le-a urat un calduros bun venit, asigurandu-i de tot suportul comunitatii academice pentru o experienta memorabila in familia Fortelor Navale Romane.

Cei 7 navigatori si 3 mecanici vor fi incadrati in cadrul batalionului de studenti militari si vor participa in comun cu studentii romani atat la programul de instructie cat la programul de pregatire academica asumat prin intelegerea tehnica dintre academiile partenere. Prin reciprocitate, 10 studenti romani vor participa la o mobilitate de studii la Academia Navala din Polonia pe parcursul primului semestru, certificand astfel implementarea bilaterala a schimburilor regulate de studenti.

Pe langa studentii militari polonezi, Academia Navala va mai gazdui in primul semestru si studenti civili de la universitati partenere din Lituania, Turcia, Ucraina si Muntenegru ce beneficiaza de o bursa Erasmus+ in cadrul programului Erasmus+.


Ultima actualizare: 30 septembrie 2021