0241-626200

Academia Navală "Mircea cel Bătrân"


Participarea delegatiei ANMB la Forumul International al Academiilor Militare


In perioada 20.09-22.09.2021, o delegatie a Academiei Navale "Mircea cel Batran", formata din Lt.Cdor. Marian RISTEA, prodecan pentru invatamant si asigurarea calitatii si Sd.plt.adj. Ana-Cristina GEICA, a participat la Forumul International al Academiilor Militare (iMAF), organizat de Academia Militara din Portugalia.

Conferinta anuala a avut ca obiectiv principal consolidarea si dezvoltarea cooperarii dintre academiile militare partenere, atat in domeniul educatiei cat si in domeniul cercetarii stiintifice, dezvoltarii si inovarii. Acest forum functioneaza din anul 2014 si urmareste consolidarea si coeziunea invatamantului superior militar pentru buna formare a tinerilor ofiteri din Fortele Armate, Academia Navala devenind membru al acestui consortium din anul 2020.

Evenimentul a reunit si studenti care au participat la mobilitati Erasmus+ la academii partenere, in vederea promovarii schimbului de experienta si bune practice, din partea Academiei Navale "Mircea cel Batran" participand Sd.plt.adj. Ana-Cristina GEICA, beneficiara a unei mobilitati in primul semestru al anului universitar 2020-2021 la Academia Navala din Polonia.


Ultima actualizare: 27 septembrie 2021