0241-626200

Academia Navală "Mircea cel Bătrân"


SA NE PROTEJAM MAI BINE VIITORUL!
CYBERSECURITY AVANSAT


Incepand cu luna decembrie 2020, ACADEMIA NAVALA "MIRCEA CEL BATRAN" in parteneriat cu SC EURO-TESTING SOFTWARE SOLUTIONS SRL si UNIVERSITATEA ROMANO AMERICANA a demarat implementarea proiectului "SA NE PROTEJAM MAI BINE VIITORUL! CYBERSECURITY AVANSAT" POCU/626/6/13/133334, finantat din Fondul Social European, prin Programul Operational Capital Uman 2014-2020.

Obiectivul general al proiectului POCU/626/6/13/133334 vizeaza crearea de competente si facilitarea ocuparii de locuri de munca in unul din domeniile prioritare identificate in SNC - Tehnologia informatiei si comunicatiilor (TIC), pentru un grup tinta de 230 de studenti din ANMB, selectati din specializarile militare si civile, licenta si masterat. In cadrul proiectului vor fi organizate diverse evenimente de informare, activitati de consiliere in cariera a studentilor, cursuri de pregatire in domeniul IT, stagii de practica in domeniul securitatii cibernetice, efectuate in ANMB si intr-un centru de securitate cibernetica implementat si dezvoltat la nivelul beneficiarului proiectului.

Informatii suplimentare cu privire la obiectivele, rezultatele si activitatile proiectului pot fi accesate pe site-ul proiectului www.anmb.ro/practica-cybersecurity si pe pagina de Facebook a proiectului https://www.facebook.com/PracticaCyber. Pentru inscrierea in grupul tinta a proiectului va invitam sa accesati pagina ADL dedicata relatiei cu studentii din ANMB www.adl.anmb.ro/cybersecurity-avansat.

Conferinta de deschidere a proiectului va fi desfasurata in data de 16.12.2020/13.00 si va fi transmisa live pe Facebook.

Va asteptam cu drag sa fiti alaturi de echipa de implementare si sa participati la activitatile si evenimentele planificate in cadrul proiectului.

Afis proiect


Ultima actualizare: 10 Decembrie 2020