0241-626200

Academia Navală "Mircea cel Bătrân"


Stagii de practica inovative


Incepand cu luna octombrie 2020, Academia Navala "Mircea cel Batran" in parteneriat cu Asociatia "Noul Val" a demarat implementarea proiectului "STAGII DE PRACTICA INOVATIVE PENTRU DOBANDIREA DE COMPETENTE IN SECTOARELE ECONOMICE CU POTENTIAL COMPETITIV", Cod SMIS: 133383, finantat din Fondul Social European, prin Programul Operational Capital Uman 2014-2020.

Obiectivul principal al proiectului vizeaza efectuarea de investitii, in decurs de 24 luni, in domeniul educatiei si al formarii profesionale, pentru 241 studenti din cadrul ANMB, pentru cresterea gradului de acces si adaptabilitate la cerintele pietei muncii, prin dezvoltarea unui cadru partenerial functional intre mediul academic, studenti si angajatori, pentru stimularea invatarii pe tot parcursul vietii si facilitarea insertiei pe piata muncii, cu precadere in sectoarele economice cu potential competitiv. In cadrul proiectului vor fi organizate diverse evenimente de informare, activitati de consiliere a studentilor, cursuri de pregatire in domeniul antreprenorial si IT, stagii de practica la diversi operatori economici, urmarindu-se implementarea unui Centru educational colaborativ intre mediul economic, mediul academic si studenti, pentru stimularea inovativa a activitatilor de practica desfasurate in industria maritima (CEPIM).

Informatii suplimentare cu privire la obiectivele, rezultatele si activitatile proiectului pot fi accesate pe situl proiectului www.practicainovativa.ro si pe pagina de facebook a proiectului www.facebook.com/practicainovativa.

Conferinta de deschidere a proiectului va fi desfasurata in data de 16.11.2020/13.00 si va fi transmisa live pe facebook, pe pagina proiectului www.facebook.com/practicainovativa.

Va asteptam cu drag sa fiti alaturi de echipa de implementare si sa participati la activitatile si evenimentele planificate in cadrul proiectului.


Ultima actualizare: 16 Noiembrie 2020