0241-626200

Academia Navală "Mircea cel Bătrân"


Colinde pentru Sara la Gala de Craciun organizata de studentii Academiei Navale "Mircea cel Batran"


Colinde si cantece de iarna au rasunat la inceput de saptamana pe scena Aulei Magna "Viceamiral Petre Barbuneanu" a Academiei Navale "Mircea cel Batran". Protagonisti au fost studentii militari si civili, viitori ofiteri ai Fortelor Navale Romane si ai marinei comerciale, care au adus in sufletele celor prezenti magia sarbatorilor de iarna.
         A devenit o traditie ca spectacolul de Craciun organizat de Asociatia Studentilor Academiei Navale "Mircea cel Batran" sa fie atat prilej de bucurie, dar si un eveniment cu scop caritabil. Anul acesta, organizatorii si-au indreptat atentia catre Sara, o fetita de doar un an si doua luni, care, in ciuda gravelor probleme de sanatate, demonstreaza, prin lupta de zi cu zi pe care o duce, ca iubeste viata. Sara a fost prezenta la spectacolul organizat de studenti si, asa cum era si firesc, pentru ca este o luptatoare, Mos Craciun a venit la gala cu daruri pentru ea.
         Evenimentul s-a incheiat cu programul sustinut de Muzica militara a Fortelor Navale, sub indrumarea colonelului Cornel Ignat.


Ultima actualizare: 19 Decembrie 2019