0241-626200

Academia Navală "Mircea cel Bătrân"


Vrei sa devii student la Academia Navala "Mircea cel Batran"?
Inscrie-te ACUM la Biroul informare - recrutare de care apartii!


Tinerii interesati sa urmeze cursurile Academiei Navale "Mircea cel Batran" - Sectia Militara se pot inscrie pana pe data de 14 februarie 2020 la Centrul Militar Zonal - Biroul Informare - Recrutare de care apartin.
          Potrivit calendarului publicat de Ministerul Apararii Nationale:

  • Candidatii inscrisi vor fi programati pentru sustinerea probelor de selectie aptitudinala, incepand cu data de 06.01.2020.
  • Candidatii declarati "Admis" la selectia aptitudinala generala vor efectua vizita medicala incepand cu data de 08.01.2020.
  • Perioada de efectuare a examinarii/evaluarii aptitudinale medicale si/sau evaluarii psihologice a aptitudinilor speciale (acolo unde este cazul, in functie de optiunea pentru anumite arme/specialitati militare) incepe in data de 13.01.2020.
  • Termenele limita pentru intocmirea dosarului de candidat, de catre candidatii declarati "Admis" la probele de selectie si "Apt" la examinarea medicala si, dupa caz, la examinarea/ evaluarea aptitudinala medicala si/sau evaluarea psihologica a aptitudinilor speciale, vor fi stabilite si mediatizate dupa aprobarea metodologiilor si graficelor de admitere in institutiile/unitatile de invatamant militar.
  • Toti cei interesati trebuie sa se prezinte la biroul informare-recrutare din cadrul centrului militar din judetul sau sectorul in care domiciliaza, cu actul de identitate.
  • Adresele si numerele de telefon ale birourilor informare-recrutare pot fi accesate aici: https://bit.ly/2RyjVss
Pentru informatii suplimentare, accesati http://recrutare.mapn.ro/index.php.


Ultima actualizare: 12 Decembrie 2019