0241-626200

Academia Navală "Mircea cel Bătrân"


ANMB, parte a proiectului Academica BNR 2019


In perioada 8-29 mai 2019, Banca Nationala a Romaniei organizeaza impreuna cu Universitatea "Ovidius" din Constanta, Universitatea Maritima din Constanta si Academia Navala "Mircea cel Batran" o serie de patru seminarii dedicate reprezentantilor mediului academic care activeaza in domenii non-economice (cadre didactice, doctoranzi, masteranzi ai universitatii) la sediul Sucursalei Regionale Constanta. Acestea vor fi organizate sub forma unor sesiuni de prezentari si dezbateri, in care specialisti din domeniul financiar-bancar (experti din BNR si cadre didactice universitare) vor aborda, in dialog cu participantii, teme generale de interes referitoare la actualitatea economica si financiara, trecerea la euro, precum si aspecte fundamentale legate de rolul si functiile bancii centrale, instrumente de plata, curs valutar, supraveghere si reglementare bancara etc.

Evenimentele fac parte dintr-un proiect mai amplu al bancii centrale intitulat "Academica BNR" si vor fi deschise miercuri, 8 mai 2019, ora 11:00, la sediul Sucursalei Regionale Constata a BNR.

Programul acestor seminarii va fi disponibil pe website-ul BNR (http://www.bnr.ro/Academica-16633.aspx), alaturi de alte informatii privind proiectul Academica BNR 2019.


Program seminarii:

  • Miercuri, 8 mai 2018 - Raluca Micu, sef serviciu, Directia monitorizare a infrastructurilor pietei financiare si a platilor
  • Miercuri, 15 mai 2018 - Victor Andrei, director, Directia operatiuni de piata
  • Miercuri, 22 mai 2018 - Gabriela Mihailovici, consultant strategie, BNR
                                                   - Mirela Roman, consultant strategie, BNR
                                                   - Amalia Fugaru, consultant strategie, BNR
  • Miercuri, 29 mai 2018 - Dan Suciu, director, Directia comunicare si relatii cu publicul


Ultima actualizare: 08 Mai 2019