0241-626200

Academia Navală "Mircea cel Bătrân"

CONFERINTA STIINTIFICA INTERNATIONALA SEA-CONF 2018


Editia a IV-a

In perioada 18-19 mai, Academia Navala "Mircea cel Batran" institutie de educatie si cercetare stiintifica maritima recunoscuta la nivel european, organizeaza cea de-a IV-a editie a Conferintei Stiintifice Internationale SEA-CONF 2018. La editia din acest an participa cadre didactice universitare si cercetatori militari si civili din tari precum Algeria, Bulgaria, Cipru, Emiratele Arabe Unite, Grecia, Polonia, Portugalia, Romania, Turcia, Ukraina si Statele Unite ale Americii. Conferinta are drept scop facilitarea schimbului de idei, expunerea rezultatelor activitatii de cercetare si a realizarilor tehnice din domeniul maritim, precum si analizarii strategiilor viitoare de dezvoltare. Cei 115 participanti din 21 universitati din tara, 18 universitati din strainatate si institutii de ceretare vor sustine un numar de 161 de lucrari stiintifice In cadrul a patru sectiuni: Inginerie electrica, automatica si stiinta calculatoarelor, Stiinte fundamentale, stiinte militare, stiinte sociale si limbi straine, Inginerie mecanica, Transport si management.

          Jurnalistii interesati sa participe la activitate sunt asteptati vineri, 18 mai, ora 09.45, la sediul Academiei Navale "Mircea cel Batran".

          Academia Navala "Mircea cel Batran" este o institutie de Invatamant tehnic superior, clasificata ca universitate de educatie si cercetare stiintifica. In ianuarie 2015, Agentia Romana de Asigurare a Calitatii In Invatamantul Superior a acordat Academiei Navale calificativul maxim, "Grad de Incredere ridicat".



Ultima actualizare: 16 Mai 2018