0241-626200

Academia Navală "Mircea cel Bătrân"

SCOALA ALTFEL


Inceput la mijlocul lunii martie, proiectul SCOALA ALTFEL este in plina desfasurare in Academia Navala "Mircea cel Batran". Timp de doua luni, elevii, vor avea oportunitatea de a vizita laboratoarele, salile de curs, simulatoarele cu dotari de ultima generatie si Nava Scoala Mircea care va aniversa in luna mai 79 de ani de activitate. Totodata, acestia vor primi informatii despre oferta educationala pentru anul universitar 2018-2019 si vor interactiona cu studentii si cadrele didactice din academie, formandu-si o prima impresie despre cariera de ofiter de marina.
          Miercuri, 28 martie, Academia Navala Mircea cel Batran a fost vizitata de elevii Liceului Tehnologic "Ion Podaru" din Ovidiu si elevii Liceului Teoretic "Nicolae Iorga" din Braila.
           Joi, 29 martie, elevii Scolii gimnaziale nr.12 "B.P.Hasdeu" din Constanta si Colegiului Economic "Ion Ghica" din Braila au vizitat laboratoarele, salile de curs, simulatoarele cu dotari de ultima generatie din Academia Navala "Mircea cel Batran" si au interactionat cu studentii si cadrele didactice formandu-si o prima impresie despre cariera de ofiter de marina.


Ultima actualizare: 30 Martie 2018