0241-626200

Academia Navală "Mircea cel Bătrân"

ALEGE ACADEMIA NAVALA "MIRCEA CEL BATRAN"!


Pe https://www.anmb.ro/admitere a fost postat Regulamentul  de organizare si desfasurare a concursului de admitere, pentru anul universitar 2018-2019: https://www.anmb.ro/ro/files/admitere/2018/admitere/ROA/ROA.pdf
           Inscrierile la concursul de admitere la Sectia Militara se fac pana pe data de 3 aprilie 2018 prin Birourile informare-recrutare din Centrele Militare Zonale judetene care desfasoara activitati de recrutare a candidatilor pentru admiterea la Facultatea de Inginerie Marina – Sectia Militara din Academia Navala "Mircea cel Batran".
           Pentru mai multe informatii privind cariera militara accesati site-ul http://recrutare.mapn.ro iar pentru admiterea in Academia Navala "Mircea cel Batran", Facultatea de Inginerie Marina – Sectia Militara accesati https://www.anmb.ro, sectiunea ADMITERE. Se pot solicita informatii telefonic la secretariatul facultatii: 0241.626200 int.0180 pentru programele de studii NAVIGATIE, HIDROGRAFIE SI ECHIPAMENTE NAVALE si ELECTROMECANICA NAVALA.
           Pentru Sectia Civila, numarul de locuri, calendarul exact al admiterii si valoarea taxei de studii vor fi anuntate in curand.


Ultima actualizare: 08 Februarie 2018