0241-626200

Academia Navală "Mircea cel Bătrân"

FESTIVITATE DE ABSOLVIRE - PROMOTIA 2018
"Centenarul Marii Uniri"


Festivitatea de absolvire si de inaintare in primul grad a Promotiei 2018 "Centenarul Marii Uniri" de ofiteri ingineri militari si civili, precum si de maistri militari de marina, va avea loc vineri, 27 iulie, la ora 10.00,  in campusul Academiei Navale "Mircea cel Batran".
           In prezenta Secretarului de stat si sef al Departamentului pentru relatia cu Parlamentul si calitatea vietii personalului, Nicolae Nasta si a viceamiralului Dr. Alexandru Mirsu, seful Statului Major al Fortelor Navale, 29 de absolventi militari ai Academiei Navale "Mircea cel Batran" si 38 de absolventi ai Scolii Militare de Maistri Militari a Fortelor Navale vor primi primele lor grade de ofiteri, respectiv maistri militari de marina, in Fortele Navale. De asemenea, un numar de 217 absolventi ai Academiei Navale "Mircea cel Batran" vor primi diplomele de ingineri.
           La acest important eveniment sunt invitati reprezentanti ai Ministerului Apararii Nationale, ai autoritatilor publice centrale si locale, personalitati ale vietii universitare constantene, reprezentanti ai institutiilor care isi desfasoara activitatea in domeniul transportului naval si activitatilor portuare, delegati ai asociatiilor cadrelor militare in rezerva si in retragere, rude si prieteni.

***

           Promotia 2018 poarta denumirea onorifica "Centenarul Marii Uniri", pentru a marca 100 de ani de la Marea Unire din anul 1918 si este cea de-a 96-a promotie a Scolii Navale "Mircea", prima institutie de invatamant superior dobrogeana si predecesoare a Academiei Navale "Mircea cel Batran".


Ultima actualizare: 25 Iulie 2018