0241-626200

Academia Navală "Mircea cel Bătrân"

Eveniment inedit la Constanta


In premiera, studentii si profesorii Academiei Navale "Mircea cel Batran" participa la festivitatea de deschidere a noului an universitar 2017-2018, organizata impreuna de catre cele trei institutii de invatamant superior de stat din Constanta, in colaborare cu Primaria Municipiului Constanta, in Piata Ovidiu. Evenimentul este planificat luni, 2 octombrie, incepand cu ora 11.00, si este dedicat memoriei poetului roman Publius Ovidius Naso, de la a carui trecere in eternitate se implinesc 2000 de ani.
           Seful Statului Major al Fortelor Navale, viceamiralul Dr. Alexandru Mirsu, va fi prezent la ceremonie pentru a le ura studentilor si profesorilor Academiei Navale "Mircea cel Batran", Universitatii "Ovidius" si Universitatii Maritime Constanta mult succes in noul an universitar si putere de munca pentru atingerea performantelor in formarea profesionala a generatiilor viitoare de intelectuali.
           Academia Navala "Mircea cel Batran" va implini in luna noiembrie anul acesta 145 de ani de la infiintare si este institutia de invatamant superior din Dobrogea cu cea mai lunga traditie.


Ultima actualizare: 27 Septembrie 2017