0241-626200

Academia Navală "Mircea cel Bătrân"

CONFERINTA STIINTIFICA INTERNATIONALA SEA-CONF 2017


Academia Navala "Mircea cel Batran" institutie de educatie si cercetare stiintifica maritima recunoscuta la nivel european, organizeaza, in perioada 18-20 mai, a treia editie a Conferintei Stiintifice Internationale SEA-CONF 2017. La editia de anul acesta participa oameni de stiinta din structura academica si cercetatori, militari si civili din tari precum Bulgaria, Cipru, Elvetia, Emiratele Arabe Unite, Grecia, Macedonia, Maroc, Portugalia, Romania, Serbia, Slovenia, Statele Unite ale Americii si Turcia.
           Conferinta are drept scop facilitarea schimbului de idei, expunerea rezultatelor activitatii de cercetare si a realizarilor tehnice din domeniul maritim, precum si analizarii strategiilor viitoare de dezvoltare.  Cei 178 de participanti din 15 universitati din tara, 19 universitati din strainatate si institutii de cercetare vor sustine un numar de 124 de lucrari stiintifice in cadrul a opt sectiuni: transporturi, echipamente navale, inginerie electrica, inginerie mecanica, management si logistica, stiinte economice, stiinte militare, mediu.
           Jurnalistii interesati sa participe la activitate sunt asteptati vineri, 19 mai, ora 09.45, la sediul Academiei Navale "Mircea cel Batran".

****

           Academia Navala "Mircea cel Batran" este o institutie de invatamant tehnic superior, clasificata ca universitate de educatie si cercetare stiintifica. In ianuarie 2015, Agentia Romana de Asigurare a Calitatii in invatamantul Superior a acordat Academiei Navale calificativul maxim, "Grad de incredere ridicat".

Ultima actualizare: 23 Mai 2017