0241-626200

Academia Navală "Mircea cel Bătrân"

VREI SA DEVII OFITER DE MARINA?
ALEGE ACADEMIA NAVALA "MIRCEA CEL BATRAN"!



In baza prevederilor "Planului de scolarizare in institutiile militare de invatamant pentru anul 2017-2018" in perioada februarie-mai, Centrele Militare Zonale judetene desfasoara activitati de recrutare a candidatilor pentru admiterea la Facultatea de Inginerie Marina – SECTIA MILITARA din Academia Navala "Mircea cel Batran". Data limita de depunere a dosarelor este 14 aprilie.
           Tinerii doritori pot obtine informatii detaliate referitoare la criteriile de recrutare (generale si specifice), documentele necesare intocmirii dosarului de candidat, probele de selectie cat si despre concursul de admitere in Academia Navala "Mircea cel Batran"  la  Birourile  de informare – recrutare din cadrul Centrelor Militare Zonale din judetele de domiciliu.
          Pentru mai multe informatii privind cariera militara accesati site-ul recrutare.mapn.ro iar pentru admiterea in Academia Navala "Mircea cel Batran", Facultatea de Inginerie Marina – SECTIA MILITARA accesati www.anmb.ro, sectiunea ADMITERE. Se pot solicita informatii telefonic la secretariatul facultatii: 0241.626200 int.0180 pentru programele de studii NAVIGATIE, HIDROGRAFIE SI ECHIPAMENTE NAVALE si ELECTROMECANICA NAVALA.


Ultima actualizare: 17 Februarie 2017