0241-626200

Academia Navală "Mircea cel Bătrân"

NOII OSTASI AI FORTELOR NAVALE ROMANE DEPUN JURAMANTUL MILITAR



70 de studenti si elevi din anul I, viitori ofiteri si maistri militari ai Fortelor Navale Romane, vor depune juramantul militar, in cadrul unei ceremonii organizate luni, 24 octombrie, ora 09.00, la Academia Navala “Mircea cel Batran”.
           Cu acesta ocazie, cadetii de la Academia Navala “Mircea cel Batran” si de la Scoala Militara de Maistri Militari a Fortelor Navale "Amiral Ion Murgescu" vor rosti legamantul sacru fata de patrie in prezenta reprezentantilor conducerii Ministerului Apararii Nationale si ai Fortelor Navale Romane, comandantilor de mari unitati si unitati, dar si a parintilor, rudelor si prietenilor. 

     Jurnalistii interesati sa participe la aceasta activitate vor fi asteptati la sediul Academiei Navale "Mircea cel Batran" incepand cu ora 08.45.

*****

           Academia Navala "Mircea cel Batran" este o institutie de invatamant superior de marina emblematica, care de-a lungul a 144 de ani de existenta si-a demonstrat valoarea in domeniul formarii de ofiteri de marina, specialisti si oameni de valoare.
           Scoala Militara de Maistri Militari a Fortelor Navale "Amiral Ion Murgescu" este o institutie militara de invatamant de nivel postliceal care are misiunea de a pregati personalul necesar Fortelor Navale precum si altor beneficiari in vederea intrebuintarii, intretinerii, administrarii si repararii armamentului, tehnicii si a altor materiale din inzestrare, asigurand, totodata, competentele de leadership necesare pentru gradele superioare de maistru militar. 

Ultima actualizare: 21 Octombrie 2016