0241-626200

Academia Navală "Mircea cel Bătrân"

Academia Navala "Mircea cel Batran" deschide portile noului an universitar



Luni, 3 octombrie, incepand cu ora 09.00, la sediul Academiei Navale "Mircea cel Batran" va avea loc festivitatea de deschidere a anului universitar 2016-2017. Cursurile noului an universitar vor fi frecventate de 2026 de studenti civili si militari,in cadrul programelor de studii de licentasi masterat. Academia Navala "Mircea cel Batran"a obtinut,in urma acreditariide catre Agentia Romana de Asigurare a Calitatii in Invatamantul Superior (ARACIS),calificativul "Grad de incredere ridicat". La festivitate au fost invitati sa participe oficialitati centrale si locale, personalitati ale vietii publice si universitare constantene, reprezentanti ai autoritatilor locale din domeniul portuar, rude si prieteni ai studentilor.

Jurnalistii interesati sa participe la aceasta activitate vor fi asteptati la sediul Academiei Navale "Mircea cel Batran" incepand cu ora 08.45.

Academia Navala "Mircea cel Batran" este o institutie de invatamant superior politehnic, subordonata Ministerului Apararii Nationale, continuatoare a primei forme institutionale a invatamantului de marinacare a aparut in 1872 la Galati. De-a lungul celor 144 de ani de existenta, AcademiaNavalaa indeplinit, la standarde ridicate, rolul de furnizor de educatie in domeniul formarii ofiterilor de marina.

 


Ultima actualizare: 30 Septembrie 2016