0241-626200

Academia Navală "Mircea cel Bătrân"

Programul CULP
parteneriat romano-american


In perioada 30 mai – 17 iunie, la Academia Navala  "Mircea cel Batran" s-a desfasurat a V-a editie a programului "Cultural Understanding and Language Proficiency". Programul CULP are loc anual in baza parteneriatului romano-american si presupune realizarea pregatirii intensive la limba engleza si schimbul intercultural.
           Pe durata activitatii, delegatia americana formata din 9 cadeti si 2 instructori a fost insotita de studentii anului IV ai Facultatii de Inginerie Marina, condusi de un instructor de limba engleza din cadrul  Academiei Navale  "Mircea cel Batran". In cadrul programului s-au desfasurat sesiuni de cursuri, prezentari, intreceri sportive  dar si vizite la navele din portul militar, la obiectivele de interes turistic din Constanta - Muzeul Marinei Romane, Muzeul de Istorie si Arheologie si Muzeul de Arta Populara
           Schimbul de experienta CULP a avut un impact major asupra competentelor lingvistice intr-o limba de circulatie internationala ale studentilor romani dar si asupra cunostintelor generale de istorie, cultura, pregatire militara si leadership.



Ultima actualizare: 22 Iunie 2016