0241-626200

Academia Navală "Mircea cel Bătrân"

Peste 800 de locuri scoase la concursul de admitere la Academia Navala


Oferta educationala a Academiei Navale "Mircea cel Batran", pentru anul universitar 2016-2017, este foarte generoasa, fiind scoase la concursul de admitere 47 de locuri pentru Sectia militara si 802 locuri pentru Sectia civila.
          Sectia militara, 4 locuri sunt pentru femei, iar specializarile sunt Navigatie, Hidrografie si Echipamente Navale, Electromecanica Navala.
          Cele 802 locuri de la Sectia civila, cu taxa, sunt repartizate pe forme de invatamant si programe de studii universitare de licenta in specializarile Navigatie si transport maritim si fluvial, Inginerie si Management Naval si Portuar, Electromecanica Navala si Electromecanica, iar pentru programe de studii universitare de masterat in specializarile Stiinte Nautice, Sisteme Electromecanice Navale, Inginerie si Management Naval si Portuar si Managementul Sistemelor Logistice.
          Pentru invatamantul cu frecventa, Academia Navala "Mircea cel Batran" acorda din fonduri proprii 30 de burse de studii.
          Depunerea dosarelor candidatilor pentru concursul de admitere va avea loc in perioada 9-27 iulie.
          Detalii suplimentare despre admitere puteti gasi accesand:

https://www.anmb.ro/ro/files/admitere/admitere.html

 

***

          Academia Navala "Mircea cel Batran" a fost evaluata de catre Agentia Romana de Asigurare a Calitatii in Invatamantul Superior, in anul 2015, obtinand calificativul Grad de incredere ridicat si toate programele de studii sunt acreditate si se regasesc in Hotararile de Guvern ale Romaniei, emise anual. Academia Navala este succesoarea Scolii Speciale pentru Ofiterii si Subofiterii din Corpul Flotilei, infiintata la Galati la data de 17 noiembrie 1872.

Ultima actualizare: 29 Martie 2016