0241-626200

Academia Navală "Mircea cel Bătrân"

Vizita viceprimarului din Brest la Academia Navala "Mircea cel Batran"


Luni, 6 iulie 2015 o delegatie condusa de viceprimarul orasului Brest, domnul Reza Salami, a fost primita de rectorul Academiei Navale "Mircea cel Batran", contraamiral de flotila prof.univ.Dr.ing. Vergil Chitac pentru o scurta vizita. Pe durata intrevederii delegatia franceza a transmis Navei Scoala "Mircea" invitatia pentru participarea la festivalul international "Tonnerre de Brest 2016".

Prezentarea si vizitarea Academiei Navale "Mircea cel Batran" au fost realizate de catre prorectorul pentru relatii internationale al institutiei, comandor Octavian Tarabuta. Delegatia a fost insotita de cadre didactice ale academiei pe timpul vizitei la simulatoare, planetariu, laboratoare si sali de curs.

De-a lungul timpului itinerariile Navei Scoala "Mircea" au cuprins si portul Brest. Ultima vizita a avut loc in anul 2008, cand Mircea a participat alaturi de velierele surori si ambarcatiuni de mici dimensiuni la festivalului international "Brest 2008". Anul acesta, harta marsului de instructie al Navei Scoala Mircea cuprinde portul Marsilia din Franta.


Ultima actualizare: 07 Iulie 2015