0241-626200

Academia Navală "Mircea cel Bătrân"

Festivitate de avansare in grad si premiere

Joi, 21 mai 2015, a avut loc festivitatea de avansare in grad si numire pe functiile de conducere a studentilor militari din anul III de studiu, Facultatea de Inginerie Marina.

In cadrul evenimentului rectorul (comandantul) Academiei Navale "Mircea cel Batran", contraamiral de flotila prof.univ.Dr.ing Vergil CHITAC a felicitat si loturile sportive participante la a II-a etapa a Concursurilor sportive si aplicativ-militare de vara.

La finele competitiei, cumuland rezultatele celor doua etape Constanta si Pitesti, lotul Academiei Navale "Mircea cel Batran" a ocupat locul I in clasamentul general fiind urmat de lotul Academiei Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu" din Sibiu si cel al Academiei Tehnice Militare, Bucuresti.

Studentii bulgari si romani, din anul III al specializarii Navigatie, Hidrografie si Echipamente Navale, au fost indrumati cu profesionalism de lt.cdor.dr. Catalin-Paul Clinci si cpt.cdor.dr. Nikola Stoyanov. Legaturile profesionale si personale care s-au stabilit intre studentii romani si bulgari vor constitui o baza solida pentru cooperarea lor viitoare in cadrul fortelor navale ale celor doua tari vecine si prietene.


Ultima actualizare: 27 Mai 2015