0241-626200

Academia Navală "Mircea cel Bătrân"

CONFERINTA STIINTIFICA INTERNATIONALA SEA-CONF 2015

Academia Navala "Mircea cel Batran" organizeaza, in perioada 15 - 16 mai, prima editie a Conferintei Stiintifice Internationale SEA-CONF 2015, eveniment ce reuneste personalitati academice, militare si civile din Bulgaria, Emiratele Arabe Unite, Franta, Germania, Moldova, Scotia, Turcia si Romania.

Profesori si cercetatori de marca vor prezenta 142 de lucrari stiintifice in cadrul urmatoarelor sectiuni: inginerie electrica, inginerie economica si management, inginerie mecanica, stiinte militare, navigatie si transport naval si stiinte fundamentale si umaniste. Temele principale dezbatute acopera o gama larga de subiecte ale stiintelor dedicate marii, atat din domeniul tehnic ingineresc, stiintelor fundamentale, cat si al securitatii si apararii.

Scopul conferintei este de a reuni la Academia Navala "Mircea cel Batran", institutie de educatie si cercetare stiintifica maritima recunoscuta la nivel european, oameni de stiinta din structura academica si cercetatori pentru facilitarea schimbului de idei, expunerea rezultatelor activitatii de cercetare si a realizarilor tehnice din domeniul educatiei, precum si analizarii strategiilor viitoare de dezvoltare.

Deschiderea festiva a manifestarii stiintifice va avea loc vineri, 15 mai, ora 10.00, in Aula "Viceamiral Ioan Coanda".

Jurnalistii interesati sa participe la Conferinta Stiintifica Internationala SEA-CONF 2015 sunt asteptati, incepand cu ora 09.30, la sediul Academiei Navale "Mircea cel Batran".


Academia Navala "Mircea cel Batran" este o institutie de invatamant tehnic superior, clasificata ca universitate de educatie si cercetare stiintifica. In ianuarie 2015, Agentia Romana de Asigurare a Calitatii in Invatamantul Superior a acordat academiei navale calificativul maxim, "Grad de incredere ridicat".


Ultima actualizare: 14 Mai 2015