0241-626200

Academia Navală "Mircea cel Bătrân"

ACADEMIA NAVALA "MIRCEA CEL BATRAN"
"O SCOALA ALTFEL"

Academia Navala "Mircea cel Batran" va ofera oportunitatea de a va afirma si forma un statut cat si o personalitate plina de incredere si respect. Profesorii si  studentii academiei va invita la o serie de evenimente organizate cu ocazia programului SCOALA ALTFEL, in perioada 06 – 10 aprilie, in intervalul orar 09.00 – 14.00, la sediul nostru din strada Fulgerului nr.1, Constanta.
Activitatea vine in sprijinul programului  national "Scoala altfel: Sa stii mai multe, sa fii mai bun", derulat de Ministerul Educatiei Nationale si "Armata – O scoala altfel" proiect din cadrul Ministerului Apararii Nationale, oferind elevilor posibilitatea de a-si dezvolta aria activitatilor care exced curriculumul educational.
In aceasta saptamana, Academia Navala isi va deschide portile pentru a primi in vizita  elevii scolilor dobrogene, parintii si educatorii acestora, organizand o gama diversa de activitati cu caracter non-formal in vederea stimularii interesului pentru profesiile de marina si pentru dezvoltarea competentelor si a preocuparilor extra-scolare ale tinerilor de la malul marii. Experienta le va permite elevilor sa exploreze si sa inteleaga diverse optiuni de cariera intr-o institutie de prestigiu la nivel national si international.

Elevi de toate varstele sunteti bineveniti!

***
Academia Navala "Mircea cel Batran" este o institutie de invatamant tehnic superior, evaluata de catre Agentia Romana de Asigurare a Calitatii in Invatamantul Superior cu calificativul "Grad de incredere ridicat".

Ziua 1, Ziua 2, Ziua 3, Ziua 4

Ultima actualizare: 06 Aprilie 2015