0241-626200

Academia Navală "Mircea cel Bătrân"

Participarea studentilor Academiei Navale "Mircea cel Batran" la Conferinta Stiintifica Internationala a studentilor organizata la Academia Navala "Nikola Vaptsarov"

O delegatie a Academiei Navale "Mircea cel Batran" formata din trei studenti militari din cadrul Facultatii de Inginerie Marina si trei studenti civili din cadrul Facultatii de Navigatie si Management Naval condusa de Comandor prof.univ.dr. Ene-Voiculescu Virgil a participat la Conferinta Stiintifica Internationala a studentilor organizata la Academia Navala "Nikola Vaptsarov" din Bulgaria in perioada 25 - 27 martie.
Participarea studentilor romani la conferinta se inscrie in strategia de crestere a calitatii in educatia si formarea ofiterilor de marina militara si civila, prin adaugarea unei dimensiuni internationale pregatirii acestora. Studentii Academiei Navale "Mircea cel Batran" au avut oportunitatea de a-si expune si sustine lucrarile de studiu si cercetare intr-un mediu academic international. Subiectele abordate de catre participantii la conferinta au tinut de domeniul specific sectiunii in cadrul careia au participat. La selectarea celor mai reusite comunicari stiintifice comitetul organizatoric a tinut cont de o serie de criterii, precum: noutatea stiintifica, actualitatea si importanta temei abordate, expunerea logica si argumentata a continutului.

Ultima actualizare: 23 Martie 2015