0241-626200

Academia Navală "Mircea cel Bătrân"

Experienta ERASMUS+

Academia Navala “Mircea cel Batran” organizeaza joi, 27 noiembrie, in Aula “Viceamiral Ion Coanda”, ora 11.45 „Ziua ERASMUS+”, activitate anuala unde se intrunesc studentii care au beneficiat de granturile programului ERASMUS+ cu candidatii la acest program educational european.
Participantii isi vor impartasi experientele de buna practica de pe timpul plasamentelor la companiile de transport maritim din Europa si a studiilor desfasurate in universitatile partenere. De asemenea, studentii de la Universitatea Piri Reis din Istanbul care studiaza, prin acest program, in Academia Navala “Mircea cel Batran” vor prezenta detalii despre studiile oferite in cadrul universitatii lor, iar coordonatorii evenimentului vor prezenta perspectivele si oferta pentru semestrul II al acestui an universitar.


Jurnalistii interesati sa participe la aceasta activitate vor fi asteptati joi, 27 noiembrie incepand cu ora 11.45, la sediul Academiei Navale “Mircea cel Batran”.

Academia Navala „Mircea cel Batran” este o institutie de invatamant tehnic superior, evaluata de catre Agentia Romana de Asigurare a Calitatii in Invatamantul Superior cu calificativul „ Grad de incredere ridicat”.
Persoana de contact : Lt. Andreea MACOVEI
Mobil: 0751.264028
E-mail: relatiipubliceanmb.ro

Ultima actualizare: 27 Noiembrie 2014