0241-626200

Academia Navală "Mircea cel Bătrân"

Academia Navala "Mircea cel Batran"
"142 de ani de invatamant de marina"

Pe 17 noiembrie se sarbatoresc 142 de ani de la data semnarii actului prin care a luat fiinta prima institutie de invatamant a Marinei Militare, Scoala Flotilei de la Galati, actuala Academie Navala „Mircea cel Batran". Pentru a marca implinirea a 142 de ani de invatamant de marina, in perioada 10-18 noiembrie, se vor organiza o serie de manifestari stiintifice si culturale din care amintim: simpozionul "Puntea dintre generatii - Bune Practici", seminarul "Formarea ofiterului de marina militara in contextul noilor transformari in Fortele Navale", prezentarea programului ERASMUS+, expozitia de carte "Dascali de ieri si de azi", lansarea cartii "Meteorologia marina. Navigatia meteorologica", concursuri si expozitii de creatii artistice - grafica si fotografie cu titlul "Peisaje marine si Toamna la malul marii", organizate de Asociatia Studentilor Academiei Navale.
Seria manifestarilor va culmina, marti, 18 noiembrie, cu festivitatea  <<Academia Navala "Mircea cel Batran" – 142 de ani de invatamant de marina>>, in Aula Magna a institutiei de invatamant. In cadrul evenimentului vor avea loc prezentari de carte, decernari de premii la concursurile organizate de asociatia studentilor academiei. Un astfel de moment este un bun prilej de a aminti atat realizarile academiei, cat si planurile pentru viitor. Activitatea se va incheia cu un program artistic oferit de studentii academiei.


10 Noiembrie – Expozitie de carte "Dascalii de ieri si de azi"

11 Noiembrie - Expozitie de grafica si fotografie a studentilor ANMB

12 Noiembrie - Workshop "Formarea ofiterului de marina militara in contextul noilor transformari in Fortele Navale Romane"

13 Noiembrie - Simpozionul "Punte intre generatii - Bune Practici"

18 Noiembrie - Aspecte din cadrul festivitatii

18 Noiembrie - “Varietati cu parfum … academic” - Spectacol sustinut de
studentii Facultatii de Arte din cadrul Universitatii Ovidius din Constanta

Ultima actualizare: 19 Noiembrie 2014