0241-626200

Academia Navală "Mircea cel Bătrân"

Deschiderea anului universitar 2014-2015

Academia Navala "Mircea cel Batran" organizeaza miercuri, 1 octombrie a.c., ora 09.00 festivitatea de deschidere a anului universitar 2014-2015.
Debutul anului de invatamant reprezinta, pentru o noua generatie de studenti militari si civili, inceputul de drum in profesia de ofiter-inginer de marina, astfel incat, printr-o temeinica pregatire teoretica si practica, la sfarsitul anilor de studii, bobocii de astazi sa se alature cu mandrie profesionistilor din domeniul naval.
In acest an universitar, cursurile Academiei Navale "Mircea cel Batran" vor fi frecventate de peste 2000 de studenti si cursanti, in cadrul celor 13 programe de studii de licenta si de masterat acreditate de catre Agentia Romana de Asigurare a Calitatii in Invatamantul Superior.
La ceremonie sunt invitati sa participe reprezentanti ai Ministerului Apararii Nationale, personalitati ale vietii publice si universitare constantene, reprezentanti ai autoritatilor din domeniul naval, rude si prieteni ai studentilor.
Jurnalistii interesati sa participe la aceasta activitate vor fi asteptati la sediul Academiei Navale "Mircea cel Batran" incepand cu ora 08.45.
Academia Navala "Mircea cel Batran" este continuatoarea traditiei invatamantului de marina inceput in 1872 la Galati pentru prima data in forma institutionala. Anul acesta pe 17 noiembrie se sarbatoresc 142 de ani de invatamant de marina in Romania.
Academia Navala "Mircea cel Batran" este o institutie de invatamant tehnic superior, evaluata de catre Agentia Romana de Asigurare a Calitatii in Invatamantul Superior cu calificativul "Grad de incredere ridicat".

Ultima actualizare: 01 Octombrie 2014