0241-626200

Academia Navală "Mircea cel Bătrân"

"Comenius Regio" la Academia Navala "Mircea cel Batran"

In data de 25.04.2014, Academia Navala "Mircea cel Batran" a primit vizita a 56 de elevi de la Liceul Teoretic "Ovidius" din Constanta si de la Liceul "Giuseppe Tarantino" din Gravia, Italia sositi in Romania in cadrul proiectului "Comenius Regio". Elevii au fost impresionati de infrastructura Academiei Navale, acestora fiindu-le prezentate laboratoare, sali de clase, Simulatorul Integrat de Navigatie, biblioteca "Comandor Eugeniu Botez", precum si bazinul de inot.

"Comenius" este prima componenta a Programului de invatare pe tot parcursul vietii. Se adreseaza institutiilor de invatamant preuniversitar si tuturor membrilor comunitatii educationale care isi desfasoara activitatea in acest sector: elevi, categorii de personal didactic, precum si autoritatilor locale, asociatiilor de parinti sau ONG-urilor care activeaza in domeniul educational.

"Comenius" sprijina financiar realizarea de parteneriate scolare, proiecte de formare a personalului didactic, retele de parteneriat, precum si participarea la stagii de formare initiala si continua pentru a creste calitatea si a consolida dimensiunea europeana in educatie.


Ultima actualizare: 06 Mai 2014