0241-626200

Academia Navală "Mircea cel Bătrân"

Festivitate de absolvire la Academia Navala "Mircea cel Batran"

Ceremonia de absolvire a promotiei 2014 "Constantin Brancoveanu 300" de ingineri militari si civili, precum si de maistri militari de marina a avut loc pe data de 30 iulie, incepand cu ora 10.00, la Academia Navala "Mircea cel Batran". Aceasta ceremonie a marcat, pentru cei 181 absolventi civili, 33 de absolventi ai Facultatii de Marina Militara si 31 de absolventi ai Scolii Militare de Maistri Militari a Fortelor Navale "Amiral Ion Murgescu", incheierea pregatirii profesionale.
Ofiterii militari vor incepe, in perioada urmatoare, cursul de baza pentru prima functie in cadrul Fortelor Navale Romane, desfasurat la Scoala de Aplicatie a Fortelor Navale "Viceamiral Constantin Balescu".
La acest important eveniment pentru absolventii celor doua institutii au fost invitati reprezentanti ai Ministerului Apararii Nationale, ai autoritatilor publice centrale si locale, personalitati ale vietii publice si universitare constantene, reprezentanti ai institutiilor care isi desfasoara activitatea in domeniul transportului naval si al activitatilor portuare, reprezentanti ai asociatiilor cadrelor militare in rezerva si in retragere, rude si prieteni.
***
***

Ultima actualizare: 30 Iulie 2014