0241-626200

Academia Navală "Mircea cel Bătrân"

Vizita navei scoala poloneze Wodnik in portul Constanta

Pe data de 25 iunie, nava scoala poloneza Wodnik va acosta in portul Constanta, in cadrul voiajului de practica ce se va desfasura in perioada 2 iunie - 26 iulie.
Pe durata stationarii in port, nava va executa schimbul de echipaj si vor avea loc intalniri intre comandantului navei si rectorul Academiei Navale "Mircea cel Batran". Echipajul navei va vizita laboratoarele si simulatoarele academiei, iar cadetii polonezi vor participa la activitati sportive alaturi de studenti militari romani.
Nava va executa manevra de iesire din portul Constanta, la data de 28 iunie, avand la bord si doi studenti ai Academiei Navale "Mircea cel Batran". Studentii Zamfir Andrei si Ungureanu Marius George sunt viitori ofiteri de marina militara si, urmare a invitatiei comandantului Academiei Navale a Poloniei, au fost selectionati sa participe la marsul de instructie al navei scoala Wodnik.
Activitatea se incadreaza in cooperarea indelungata intre cele doua institutii de invatamant de marina, in domeniul educational la care participa atat studenti cat si cadre didactice.
Printre activitatile de practica pe mare vor exista si momente de relaxare in porturile vizitate, precum Gibraltar si Reykjavik. Marsul de instructie al studentilor romani se va finaliza pe data de 26 iulie, in Gdynia, Polonia.

Ultima actualizare: 24 Iunie 2014