0241-626200

Academia Navală "Mircea cel Bătrân"

Saptamana portilor deschise la Academia Navala "Mircea cel Batran"

In perioada 07-11 aprilie 2014, Academia Navala "Mircea cel Batran" in parteneriat cu Inspectoratul Scolar Judetean Constanta organizeaza "Saptamana Portilor Deschise" si "Armata – O scoala altfel" proiect din cadrul Ministerului Apararii Nationale pentru elevii invatamantului gimnazial si liceal dobrogean.
               Activitatea vine in sprijinul programului  national "Scoala altfel: Sa stii mai multe, sa fii mai bun", derulat de Ministerul Educatiei Nationale, in invatamantul preuniversitar, oferind elevilor posibilitatea de a-si dezvolta aria activitatilor care exced curriculumul national.
               In aceasta saptamana, Academia Navala isi va deschide portile pentru a primi in vizita  elevii scolilor dobrogene, parintii si educatorii acestora, organizand o gama diversa de activitati cu caracter non-formal in vederea stimularii interesului pentru profesiile de marina si pentru dezvoltarea competentelor si a preocuparilor extra-scolare ale tinerilor de la malul marii.
               Astfel, elevii vor avea oportunitatea de a vizita laboratoarele, salile de curs, simulatoarele cu dotari de ultima generatie si nava scoala Mircea care va aniversa  in luna mai 75 de ani de activitate. Totodata, acestia vor primi informatii despre oferta educationala pentru anul universitar 2014-2015 si vor interactiona cu studentii si cadrele didactice din academie, formandu-si o prima impresie despre cariera de ofiter de marina. Experienta le va permite elevilor sa exploreze si sa inteleaga diverse optiuni de cariera intr-o institutie de prestigiu la nivel national si international, care aniverseaza anul acesta 142 de ani de invatamant de marina.

                                                 
               Academia Navala "Mircea cel Batran" este o institutie de invatamant tehnic superior, evaluata de catre Agentia Romana de Asigurare a Calitatii in Invatamantul Superior cu calificativul "Grad de incredere ridicat".


Persoana de contact: Pcc. Mihaela ZABOLODNI
Mobil: 0765.218.514
E-mail: relatiipubliceanmb.ro


Ultima actualizare: 04 Aprilie 2014