0241-626200

Academia Navală "Mircea cel Bătrân"

Inaugurarea laboratorului de instalatii frigorifice navale
la Academia Navala "Mircea cel Batran"

             Miercuri, 20 noiembrie 2013, incepand cu ora 11.00 la Academia Navala "Mircea cel Batran" are loc inaugurarea celui mai nou laborator din infrastructura educationala şi de cercetare ştiintifica a institutiei.
            Laboratorul de instalatii frigorifice navale, singurul de acest fel din Romania, este realizat in colaborare cu CMA SHIPS, CMA CGM Group şi are ca scop crearea conditiilor pentru imbunatatirea cunoştintelor teoretice şi abilitatilor practice ale personalului navigant in ceea ce priveşte operarea şi intretinerea containerelor frigorifice. Inaugurarea unitatii de instruire se va face in prezenta conducerii Academiei Navale, a reprezentantilor CMA Ships şi a firmei producatoare de astfel echipamente frigorifice.
            Laboratorul va avea in compunere trei unitati frigorifice ale producatorilor consacrati din domeniu ce echipeaza containere, CARRIER şi THERMOKING, precum şi dispozitive şi aparate folosite in frigotehnie.
            In perioada urmatoare instructorii Academiei Navale vor parcurge un modul de pregatire sub indrumarea specialiştilor autorizati de producatorii echipamentului.

            Jurnaliştii interesati sa participe la eveniment sunt aşteptati la sediul Academiei Navale "Mircea cel Batran", incepand cu ora 10.45.

***
            Academia Navala "Mircea cel Batran" din Constanta este o institutie de invatamant superior de marina emblematica din Dobrogea, care de-a lungul a 141 de ani de existenta şi-a demonstrat importanta in domeniul formarii de ofiteri de marina, specialişti şi oameni de valoare in acelaşi timp.
               CMA CGM Group este al treilea transportator maritim de marfa containerizata la nivel mondial.
            Academia Navala "Mircea cel Batran" şi CMA CGM Group au un indelungat istoric de colaborari didactice şi ştiintifice, intarit in 2011 prin semnarea unui parteneriat de colaborare.

Persoana de contact: Locotenent Diana Cucoşel
Mobil: 0765.025.964

E-mail: relatiipubliceanmb.ro

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ultima actualizare: 20 Noiembrie 2013