0241-626200

Academia Navală "Mircea cel Bătrân"

Depunerea juramantului militar la
Academia Navala "Mircea cel Batran"

             Peste 60 de studenti si elevi, viitori ofiteri si maistri militari ai Fortelor Navale au depus juramantul militar joi, 24 octombrie a.c., in cadrul unei ceremonii care a avut loc la Academia Navala "Mircea cel Batran", incepand cu ora 10.00.
             Studentii academiei constantene si elevii Scolii Militare de Maistri Militari a Fortelor Navale "Amiral Ion Murgescu" au rostit legamantul fata de tara in prezenta reprezentantilor conducerii Ministerului Apararii Nationale si ai Fortelor Navale, comandantilor de mari unitati si unitati, membrilor  asociatiilor si ligilor de marina, cadrelor militare in rezerva si retragere, dar si a parintilor, rudelor si prietenilor.    
 
             Academia Navala "Mircea cel Batran" din Constanta este o institutie de invatamant superior de marina emblematica din Dobrogea, care de-a lungul a 140 de ani de existenta si-a demonstrat valoarea in domeniul formarii de ofiteri de marina, specialisti si oameni de valoare in acelasi timp. Academia Navala este o institutie publica de invatamant superior politehnic, subordonata Ministerului Apararii Nationale (M.Ap.N.), acreditata institutional de ARACIS cu calificativul "grad de incredere ridicat"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ultima actualizare: 24 Octombrie 2013