0241-626200

Academia Navală "Mircea cel Bătrân"

Deschiderea anului universitar 2013-2014 la
Academia Navala "Mircea cel Batran"

             Academia Navala "Mircea cel Batran" organizeaza marti, 01 octombrie 2013, ora 10.00, festivitatea de deschidere a anului universitar 2013-2014.
            La ceremonial au fost invitati sa participe oficialitati centrale si locale, personalitati ale vietii publice si universitare constantene, reprezentanti ai autoritatilor locale din domeniul portuar, rude si prieteni ai studentilor.
            In anul universitar 2013 – 2014 cursurile Academiei Navale "Mircea cel Batran"  vor fi frecventate de peste 1900 de studenti in cadrul celor zece programe de studii de licenta si trei programe de masterat acreditate de catre Agentia Romana de Asigurare a Calitatii in Invatamantul Superior.


            Jurnalistii interesati sa participe la aceasta activitate vor fi asteptati la sediul Academiei Navale "Mircea cel Batran" incepand cu ora 09.45.

***
           
            Academia Navala "Mircea cel Batran" este continuatoarea traditiei invatamantului de marina inceput in 1872 la Galati pentru prima data in forma institutionala. De-a lungul a 141 de ani de existenta, academia si-a demonstrat valoarea in domeniul formarii de ofiteri de marina, specialisti si oameni de valoare in acelasi timp.
Academia Navala "Mircea cel Batran" este o institutie de invatamant superior politehnic, subordonata Ministerului Apararii Nationale, acreditata institutional de Agentia Romana de Asigurare a Calitatii in Invatamantul Superior (ARACIS) cu calificativul "Grad de incredere ridicat".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ultima actualizare: 01 Octombrie 2013