0241-626200

Academia Navală "Mircea cel Bătrân"

FESTIVITATEA DE ABSOLVIRE A PROMOTIEI "AUREL VLAICU 100"
DIN ACADEMIA NAVALA "MIRCEA CEL BATRAN"

          Promotia "Aurel Vlaicu 100" a Academiei Navale "Mircea cel Batran" este si cea de-a 90-a promotie constanteana a Scolii Navale "Mircea", prima institutie de invatamant superior dobrogeana, una dintre predecesoarele Academiei Navale.
          In anul 2013, 229 studenti au absolvit Academia Navala "Mircea cel Batran. 189 dintre acestia au urmat cursurile Facultatii de Marina Civila in cadrul a patru specializari: Navigatie si Transport Maritim si Fluvial, Electromecanica Navala, Electromecanica, Inginerie si Management Naval si Portuar.  Absolventii Facultatii de Marina Civila au un grad de insertie pe piata muncii de peste 80%. Acest fapt este o marturie a calitatii pregatirii pe care acestia o primesc in timpul anilor de studiu si constituie un avantaj pe care acestia il au in fata absolventilor altor institutii.
          38 de absolventi ai Facultatii de Marina Militara in cadrul specializarilor Navigatie, Hidrografie si Echipamente Navale si Electromecanica Navala vor primi la absolvire gradul de aspirant si vor urma in continuare Cursul de baza pentru ofiteri din cadrul Fortelor Navale desfasurat la Scoala de Aplicatie a Fortelor Navale "Viceamiral Constantin Balescu". Doi dintre absolventii acestei facultati au fost scolarizati in beneficiul Ministerului Afacerilor Interne.
          Academia Navala "Mircea cel Batran" din Constanta este o instituție de invatamant superior de marina emblematica din Dobrogea, care de-a lungul a 140 de ani de existenta si-a demonstrat valoarea in domeniul formarii de ofițeri de marina, specialisti si oameni de valoare in acelasi timp.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ultima actualizare: 28 Iulie 2013