0241-626200

Academia Navală "Mircea cel Bătrân"

Informatie de presa
Workshop-ul cu tema "Avans Tehnologic in Energia Regenerabila"

Academia Navala "Mircea cel Batran" participa in zilele de 28-29 noiembrie 2012 la workshop-ul cu tema "Avans Tehnologic in Energia Regenerabila", organizat de Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Inginerie Electrica ICPE-CA.

Workshop-ul face parte dintr-o serie de evenimente sustinute in cadrul proiectului "Cooperare romano - bulgara pentru o dezvoltare durabila a resursei umane tinere in domeniul tehnologiilor de energie regenerabila, in scopul depasirii barierelor socio-culturale si a deschiderii oportunitatilor comune pentru obtinerea unui loc de munca de-a lungul zonei de frontiera" RES-OP-DEV, proiect finantat prin Programul de cooperare transfrontaliera Romania - Bulgaria 2007 - 2013.

Evenimentul ofera oportunitatea stabilirii de noi contacte si initierea de proiecte comune in domeniul energiilor regenerabile cu reprezentantii institutiilor partenere in proiect: Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Inginerie Electrica ICPE-CA din Bucuresti; Academia Navala "Mircea cel Batran"; Universitatea "Anghel Kanchev" din Ruse; Agentia Municipala pentru Energie - Ruse.

Jurnalistii interesati sa participe la aceasta activitate vor fi asteptati la Hotel IBIS Constanta intre orele 10.00-16.30

Academia Navala ''Mircea cel Batran'' este o institutie emblematica de invatamant superior de marina, care de-a lungul a 140 de ani de existenta si-a demonstrat valoarea in domeniul formarii de ofiteri de marina, specialisti si oameni de valoare in acelasi timp.

Proiectul RES-OP-DEV, se desfasoara pe o perioada de 18 luni, inca din luna iulie 2011, fiind finantat de Fondul European pentru Dezvoltare Regionala si Guvernul Romaniei. Obiectivele principale sunt stimularea schimbului de cunostinte tehnologice si informationale in domeniul general al energiei si in sectorul particular al energiilor regenerabile si stimularea insertiei resursei umane tinere pe piata regionala a fortei de munca.


Ultima actualizare: 28 Noiembrie 2012