0241-626200

Academia Navală "Mircea cel Bătrân"

Deschiderea anului universitar 2012-2013

             Academia Navala "Mircea cel Batran" a organizat luni, 1 octombrie, ora 10.00, festivitatea de deschidere a anului universitar 2012-2013.
            La festivitate au fost invitati sa participe reprezentanti din structurile Ministerului Apararii Nationale, ai autoritatilor publice locale, personalitati ale vietii publice si universitare constantene, reprezentanti ai institutiilor care isi desfasoara activitatea in domeniul transportului naval si al activitatilor portuare.
            Anul acesta, cursurile Academiei Navale vor fi frecventate de aproximativ 2000 de studenti, in cadrul celor zece programe de studii de licenta si trei programe de masterat acreditate de catre Agentia Romana de Asigurare a Calitatii in Invatamantul Superior.

            Jurnalistii interesati sa participe la aceasta activitate vor fi asteptati la sediul Academiei Navale "Mircea cel Batran" incepand cu ora 09.45.

***
           
            Academia Navala "Mircea cel Batran" este continuatoarea traditiei invatamantului de marina inceput in 1872 la Galati pentru prima data in forma institutionala. Anul acesta pe 17 noiembrie se sarbatoresc 140 de ani de invatamant de marina in Romania.
         Academia Navala „Mircea cel Batran” este o institutie de invatamant tehnic superior, evaluata de catre Agentia Romana de Asigurare a Calitatii in Invatamantul Superior cu calificativul "Grad de incredere ridicat".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ultima actualizare: 02 Octombrie 2012