0241-626200

Academia Navală "Mircea cel Bătrân"

Targu Ocna, 05-07 iunie 2012
Seminarul Tehnic National: "Autoapararea - Educatie si Spirit"

           Marinarii militari au fost prezenti la cea de-a doua editie a Seminarului Tehnic National "Autoapararea - Educatie si Spirit", organizat de catre Scoala Nationala de Pregatire a Agentilor de Penitenciare, in parteneriat cu Federatia Romana de Taekwondo WTF, in perioada 05 - 07 iunie 2012, la Targul Ocna, actiune la care au fost implicate si institutii din sistemul national de aparare, ordine publica si siguranta nationala, care folosesc taekwondo in cadrul programelor de pregatire a personalului propriu.

           La eveniment au participat reprezentanti ai institutiilor din sistemul de aparare, ordine publica si siguranta nationala care folosesc taekwondo-ul in cadrul programelor de pregatire a personalului propriu. Delegatia Fortelor Navale, condusa de catre profesorul George Ungureanu de la Academia Navala "Mircea cel Batran", a fost alcatuita din locotonentul Sorin SULIMAN, caporalul Ciprian ENCICA, studentii Rodica TITEICA, Ionut MIHALACHE si Gerard MUNTEANU.

           In cadrul programului seminarului, delegatia noastra a sustinut un program demonstrativ practic privind autoapararea, care a impresionat atat elevii scolii, cat si participantii si invitatii.

 
 
         
 
 
         
 
 
         
 
 
         
 
 
         
 
 
 
 
         

Ultima actualizare: 11 Iunie 2012