0241-626200

Academia Navală "Mircea cel Bătrân"

Ziua portilor deschise la Academia Navala "Mircea cel Batran"

          Academia Navala "Mircea cel Batran" organizeaza, vineri 1 iunie a.c., intre orele 10.00 – 13.00, Ziua Portilor Deschise.
          Cu acest prilej vor fi prezentate elevilor din liceele si colegiile constantene, parintilor si educatorilor acestora, precum si tuturor celor care sunt interesati, oferta educationala pentru anul universitar 2012-2013, precum si facilitatile asigurate de institutia noastra pentru pregatirea viitorilor ofiteri de marina militara si civila.
          Programul activitatii va cuprinde vizitarea spatiilor de invatamant ale Facultatii de Marina Militara si ale Facultatii de Marina Civila. Tinerii vor avea posibilitatea de a interactiona cu studentii si cadrele didactice din academie, formandu-si o prima impresie despre cariera de ofiter de marina.
          Experienta le va permite elevilor sa exploreze si sa inteleaga diverse optiuni de cariera intr-o institutie de prestigiu la nivel national si international, care aniverseaza anul acesta 140 de ani de invatamant de marina si sa gaseasca mai usor un raspuns la intrebarile: "Ce vreau sa devin dupa ce termin scoala? Unde vreau sa lucrez? Care este cel mai potrivit loc de munca pentru mine?".

 
 
         
 
 
         
 
 
         
 
 
         
 
 
         

Ultima actualizare: 01 Iunie 2012