0241-626200

Academia Navală "Mircea cel Bătrân"

Sesiunea de comunicari stiintifice studentesti
CADET-NAV 2012

           Academia Navala "Mircea cel Batran" organizeaza, in perioada 30 mai - 1 iunie, cea de-a 34-a editie a Sesiunii de comunicari stiintifice studentesti CADET-NAV 2012.
           La aceasta activitate participa studenti din Academia Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu" - Sibiu, Academia Fortelor Aeriene "Henri Coanda" - Brasov, Academia Tehnica Militara Bucuresti, Academia Nationala de Informatii "Mihai Viteazul"- Bucuresti, Universitatea "Eftimie Murgu" - Resita, Academia de Stiinte Economice din Bucuresti, Universitatea din Craiova, Universitatea din Petrosani, Universitatea Ovidius din Constanta, Universitatea Titu Maiorescu - Bucuresti, Universitatea Tehnica de Constructii din Bucuresti, Universitatea Maritima Constanta si studenti ai Academiei Navale "Mircea cel Batran".
           Lucrarile sesiunii se deschid pe data de 31 mai a.c. si se desfasoara in cadrul a sase sectiuni. Cele aproximativ 250 de lucrari paticipante la CADET-NAV 2012 vor aborda tematici care se inscriu in urmatoarele sectiuni: Navigatie, comunicatii si transport naval; Inginerie elecrica, armament si tehnica militara; Inginerie mecanica, masini si instalatii navale si portuare; Matematica- informatica; Limbi straine si Management, stiinte militare si socio-umane.
           Academia Navala "Mircea cel Batran" este o institutie de invatamant tehnic superior, evaluata de catre Agentia Romana de Asigurare a Calitatii in Invatamantul Superior cu calificativul "Grad de incredere ridicat".

 
 
         
 
 
         
 
 
         
 
 
         
 
 
         

Ultima actualizare: 31 Mai 2012