0241-626200

Academia Navală "Mircea cel Bătrân"

Informatie de presa: Saptamana Portilor Deschise

Pagina  1  2

         Peste 1500 de elevi ai scolilor constantene au vizitat Academia Navala "Mircea cel Batran" in perioada 02-06 aprilie 2012.
         Academia Navala "Mircea cel Batran" in parteneriat cu Inspectoratul Scolar Judetean Constanta a organizat "Saptamana Portilor Deschise" pentru elevii de liceu. Activitatea a venit in sprijinul Programului "Scoala altfel", derulat de catre Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului in invatamantul preuniversitar, oferind elevilor si dascalilor constanteni posibilitatea de a-si dezvolta aria activitatilor care exced curriculumul national.
          Luni si marti, 02-03 aprilie,  peste 700 de elevi ai scolilor constantene au vizitat laboratoarele, salile de curs si simulatoare cu dotari de ultima generatie ale Academiei Navale. Totodata, acestia au primit informatii despre oferta educationala pentru anul universitar 2012-2013 si au interactionat cu studentii si cadrele didactice din academie, formandu-si o prima impresie despre cariera de ofiter de marina.
         
            Academia Navala "Mircea cel Batran" este o institutie de invatamant tehnic superior, evaluata de catre Agentia Romana de Asigurare a Calitatii in Invatamantul Superior cu calificativul "Grad de incredere ridicat".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
         
 
 
 
 
 
 
 
 
 
         

Ultima actualizare: 03 Aprilie 2012