0241-626200

Academia Navală "Mircea cel Bătrân"

VIZITA LA ACADEMIA NAVALA "N.Y. VAPTSAROV"

             In perioada 15 – 16 decembrie 2011 o delegatie compusa din comandantul (rectorul) Academiei Navale "Mircea cel Batran", comandor prof.univ.dr.ing. Vergil Chitac si directorul Departamentului ECAN, cpt.cdor.conf.dr.ing. Octavian Tarabuta, a efectuat o vizita la Academia Navala "N.Y.Vaptsarov" din Varna, Bulgaria. Delegatia romana a fost primita de comandantul (rectorul) Academiei Navale Nikola Vaptsarov, comandor prof.univ.dr. Boyan Mednikarov si loctiitorii acestuia.
          Activitatea a vizat evaluarea actiunilor derulate in anul 2011 ca urmare a aplicarii prevederilor "Intelegerii tehnice" de cooperare in domeniul educatiei si cercetarii stiintifice, care a fost semnata de catre cele doua institutii de invatamant in luna martie a anului 2011  la Constanta şi planificarea noilor oportunitati de cooperare in anul 2012.
          Discutiile au identificat  actiunile de cooperare din anul 2012 si de perspectiva, cum ar fi: schimburile de cadre didactice si de studenti in cadrul programului Erasmus, instruire comuna pe simulatoarele tactice ale celor doua academii, precum si domeniile comune de cercetare stiintifica in echipe mixte romano-bulgare.
          Vizita delegatiei romane la Academia Navala "N.Y.Vaptsarov" a confirmat inca o data relatiile de buna prietenie intre cele doua scoli, bazate pe obiectivele comune si pe compatibilitatea profesionala in domeniul invatamantului de marina.

Link imagini
 
 
 
 
 
 
 


Ultima actualizare: 05 Ianuarie 2012