0241-626200

Academia Navală "Mircea cel Bătrân"

Festivitatea de inmanare a certificatului de evaluare ARACIS

            Academia Navala "Mircea cel Batran" a organizat miercuri, 8 decembrie, incepand cu ora 11.00, festivitatea de inmanare a certificatului de evaluare emis de Agentia Romana de Asigurare a Calitatii pentru Invatamantul Superior.
            Academia a parcurs etapele evaluarii externe a calitatii la nivel institutional si a programelor de studii universitare de licenta si masterat, finalizate cu vizita expertilor ARACIS – profesori din Romania, din strainatate si studenti.
            In urma procesului de evaluare, Academia Navala "Mircea cel Batran" a obtinut calificativul "GRAD DE INCREDERE RIDICAT" si acreditarea, respectiv reacreditarea celor noua programe de studii universitare (sase programe de studii universitare de licenta si trei programe de studii universitare de masterat).
            In acelasi cadru festiv a fost semnat acordul de parteneriat incheiat intre Academia Navala "Mircea cel Batran" si Grup Servicii Petroliere, al carui obiect de activitate cuprinde domeniile - invatamant, cercetare stiintifica, dezvoltarea bazei tehnico-materiale si promovarea traditiilor marinaresti.

 

Ultima actualizare: 13 Decembrie 2010