0241-626200

Academia Navală "Mircea cel Bătrân"

Sesiune de Comunicari Stiintifice Studentesti la
Academia Navala "Mircea cel Batran"

           Academia Navala "Mircea cel Batran" a organizat in perioada 22 - 23 mai 2009 cea de-a XXXI-a Sesiune de Comunicari Stiintifice Studentesti.
           In cadrul manifestarii au fost prezentate peste 350 de lucrari, din domeniile - navigatie si transport naval, inginerie electrica, inginerie mecanica, masini termice, sisteme, instalatii si automatizari navale, matematica-informatica, limbi straine, stiinte socio-umane, stiinte economice, armament si tehnica militara.
           Lucrarile au fost sustinute de studenti de la Academia Tehnica Militara, Academia Fortelor Aeriene "Henri Coanda" din Brasov, Academia Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu" din Sibiu, Academia Nationala de Informatii "Mihai Viteazul", Universitatea "Politehnica" Bucuresti, Universitatea "Eftimie Murgu" din Resita, Universitatea Maritima Constanta, Universitatea "Ovidius" si Academia Navala "Mircea cel Batran".
           Deschiderea festiva a sesiunii a avut loc vineri, 22 mai 2009, incepand cu ora 09.30.
           De asemenea, vineri, 22 mai 2009, in intervalul orar 09.00 – 15.00 a avut loc prezentarea ofertei educationale si a bazei materiale de care dispune Academia Navala "Mircea cel Batran" elevilor din cadrul liceelor si colegiilor din judetul Constanta.


Ultima actualizare: 23 Mai 2009