0241-626200

Academia Navală "Mircea cel Bătrân"

Eveniment


Regata Universitatilor din Constanta


            Pe data de 1 iulie a.c., pe Lacul Siutghiol, s-a desfasurat cea de a doua editie a concursului "Regata Universitatilor din Constanta", competitie ce a avut loc la Centrul de Pregatire Practica si Sport (Baza Nautica) organizata de Universitatea Maritima din Constanta. Din dorinta organizatorilor ca acest concurs sa devina unul de traditie pentru centrul universitar din Constanta au fost invitate sa participe Academia Navala "Mircea cel Batran" si Universitatea  Ovidius. S-a concurat la yachting, clasele Ypton 22 si la canoe, proba 10+1 (vaslasi + carmaci).
            Din partea academiei au participat la proba de canoe doua echipe de studenti  din cadrul Facultatii de Marina Civila, sectia Navigatie, anul I. Acestia doar ce si-au terminat stagiul de practica marinareasca la statiunea de pregatire Palazu Mare iar acest concurs a fost un test, o verificare a cunostintelor acumulate pe timpul practicii.
            Proba de yachting  s-a desfasurat intre opt echipaje – sase de la UMC, una de la Academia Navala "Mircea cel Batran" si una de la Universitatea  Ovidius. Concursul a fost destul de strans, astfel incat studentii academiei s-au clasat pe locurile III si IV, insa cel mai important lucru a fost spiritul competitiei.


 

 

 
Ultima actualizare: 03 Iulie 2007