0241-626200

Academia Navală "Mircea cel Bătrân"

Festivalul de umor cazon "Podul Minciunilor"
Sibiu, 13-15 aprilie 2005

             In perioada 13-15 aprilie s-a desfasurat la Sibiu traditionalul festival de umor cazon "Podul Minciunilor", ajuns in acest an la editia a XV-a. Programul concursului a cuprins sectiunile "Creatie" si "Interpretare", iar genurile artistice prezente in concurs au fost "Proza umoristica", "Epigrama", "Grafica satirica", "Fotografie umoristica", "Videoclip umoristic", "Monolog satiric", "Duet satiric" si "Grup satiric".
            Participand la concurs la sectiunea "Interpretare", umoristii militari constanteni au starnit ropote de aplauze si cascade de hohote de ras, culegand la final lauri pentru evolutiile lor.
            Astfel, reprezentantii Academiei Navale "Mircea cel Batran" au obtinut premiul intai la genul "Duet artistic", si doua premii trei la "Videoclip", respectiv "Grup satiric". Tinerii umoristi reprezentand Scoala Militara de Maistri a Fortelor Navale au cucerit laurii la "Monolog satiric" - premiile intai si al treilea, "Duet satiric" - premiul al treilea si "Grup satiric" - mentiune. In urma aditionarii punctelor, Scolii Militare de Maistri a Fortelor Navale i-a fost decernat trofeul "Podul minciunilor 2005" la categoria "Academii militare, scoli de maistri si de aplicatii".
            Este un an foarte fructuos pentru reprezentantii umorului cazon de la malul marii, rezultatele permitand aprecierea ca acestia s-au facut, la figurat, de ras, la Sibiu.


Ultima actualizare: 18 Aprilie 2005