0241-626200

Academia Navală "Mircea cel Bătrân"

Manifestari stiintifice dedicate implinirii a 130 de ani de invatamant de marina

       In perioada 14-16 noiembrie 2002, in Academia Navala "Mircea cel Batran" Constanta, in cadrul manifestarilor prilejuite sarbatoririi a 130 de ani de invatamant de marina, s-au desfasurat doua manifestari stiintifice de anvergura si mult asteptate in mediul universitar romanesc.
       Prima dintre acestea - SESIUNEA JUBILIARA DE COMUNICARI STIINTIFICE CU PARTICIPARE INTERNATIONALA "130 ANI DE INVATAMANT DE MARINA" - a fost deschisa unei game foarte largi de comunicari stiintifice, precum: Matematica; Informatica; Electrotehnica, electronica si instalatii electrice; Navigatie si conducerea navei; Mecanica navei si a structurilor navale; Stiinte economice si socio-umane; Probleme de lingvistica si predarea limbilor straine; Stiinta si tehnica militara de marina; Invatamant superior de marina. Formarea si perfectionarea ofiterilor de marina civila in contextul reglementarilor internationale.
       A doua manifestare stiintifica - A XII-A CONFERINTA NATIONALA DE TERMOTEHNICA - reprezinta un eveniment traditional care se adreseaza specialistilor in domeniul termotehnicii, incluzand tot ceea ce ar putea interesa - de la elemente teoretice fundamentale pana la consideratii practice sau economice.


Ultima actualizare: 11 Noiembrie 2002