MESAJUL ADRESAT ABSOLVENTILOR ACADEMIEI NAVALE
"MIRCEA CEL BATRAN"

>

          Stimati absolventi,
          Formand generatii de navigatori, Academia Navala "Mircea cel Batran", promovand spiritul "MIRCEA", a demonstrat lumii ca marinarii romani sunt de o calitate deosebita si ca tricolorul romanesc isi are locul pe cele mai inalte catarge.
         Navele romanesti si cele care au la bord ofiteri de marina romani au fost, sunt si vor fi cei mai buni ambasadori ai natiunii noastre in toate timpurile.
         In an jubiliar – 150 de ani de la infiintarea primelor structuri ale Marinei Militare, 120 si, respectiv 115 ani de la infiintarea Flotei Comerciale Fluviale si Maritime (N.F.R. si S.M.R.) – o noua promotie de ofiteri de marina porneste pe drumul marii, intr-un important voiaj, pe drumul afirmarii in viata personala si profesionala.
         Va dorim, ca pe parcursul acestui voiaj, Dumnezeu si Sfanta Maria, ocrotitoarea marinarilor, sa va ajute si sa va indrume sa duceti la bun sfarsit gandul si actiunea pornita!

         Domnilor si doamnelor comandanti si profesori,
         Fiti mandri ca, la an jubiliar, munca dumneavoastra s-a materializat in calitatea tinerilor din fata domniilor voastre. Insotiti-i cu gandul si cu sfaturile dumneavoastra peste tot, in viata si pe mare.
         In moment aniversar, va asigur ca suntem alaturi de dumneavoastra si va uram sincer,
         "BUN CART INAINTE!"
                                               

Presedintele Asociatiei Absolventilor Academiei Navale
"Mircea cel Batran" – Alumni ANMB
Cam. Fl. (r)                                                        
               Valentin BOTEZATU




Ultima actualizare: 31 Iulie 2010